Home > Techniek > Baudi > basiselementen > baudi rondjes en trapezium

baudi rondjes en trapezium


Baudi – Rondjes/trapezium:
Inhoud: houten kist 75 st.

  • 15 st. dikke rondjes ( 1 st. per kleur met 4 inkepingen, 1 st. per kleur met 8 inkepingen, 1 st. naturel met 4 inkepingen en 2 st. naturel met 8 inkepingen)
  • 30 st. dunne rondjes ( 4 st. per kleur en 6 st. naturel, alle met 1 inkeping)
  • 30 st. trapezium ( 3 st. naturel en 2 st. per kleur met inkeping korte zijde en 3 st. naturel en 2 st. per kleur met inkeping aan de brede zijde)

Baudi - Rondjes/trapezium is één van de 3 basiselementen. Deze kist is ontworpen met name voor creatieve bouwwerken. De dikke rondjes zijn gemakkelijk te gebruiken voor een voertuig. En de Bambula latjes kun je hier weer goed bij gebruiken (passen in de inkepingen) en ook de Clips zijn dan handig.

Als je de dunne rondjes gebruikt (2 in elkaar schuiven) kun je een soort balletje maken dat beweegt. Hierbij komen dan weer motorische vaardigheden bij kijken.

Wil je dus meer ‘speels’ bouwen dan kun je Baudi - Rondjes/trapezium kiezen, wil je meer de hoogte in, hoge bouwwerken, dan kun je beter kiezen voor Baudi - Rechthoeken.

Alles wat je 2-dimensionaal bouwt (plat op de grond of tafel) kan met Baudi ook 3-dimensionaal de lucht in gebouwd worden met gebruik van de Clips. Zie video!

Afmeting:
dikke rondjes = diam. 9 cm, dik 2,3 cm
dunne rondje = diam. 9 cm, dik 0,6 cm
trapezium = korte zijde 5 cm, lange zijde 9 cm, dik 0,6 cm
€219,00
Bestel